Mikä voimakivi sopii sinulle?

Mikä voimakivi sopii sinulle?

Kiinnostavatko ihanan värikkäät luonnonkivet? Mutta miksi kivillä sanotaan olevan oma voimansa ja miten voimakiviä kuuluisi käyttää? Mistä tietää, mikä voimakivi sopii juuri minulle?

Mitä voimakivet ovat?

Voimakivet ovat luonnonkiviä, joilla ajatellaan olevan oma voimansa. Luonto on kaikin puolin elollinen ja niin voidaan ajatella myös kivien olevan. Kaikki luonnossa on energioiden yhtä suurta suurta tanssia ja tästä syystä myös jokaisella kivellä voidaan nähdä olevan oma ominaisenergiansa.

Verkkokauppani voimakivet on hankittu eettisesti ja rauhanomaisesti Suomen luonnosta ja niiden takana on suomalainen perheyritys. Voit kuunnella kivien koko tarinan podcastistani Spotifysta.

Mukana kannettuna tai kotona säilytettynä suomalainen voimakivi on kaunis ja ihanan maadoittava pala luontoa.

Voimakivien käyttö

Voimakivien käyttöön ei ole yhtä oikeaa tapaa, vaan jokainen voi käyttää kiviä haluamallaan tavalla. Ne voivat olla vaikka kauniita koriste-esineitä kotona tai auttaa fokusoitumaan sinulle tärkeisiin elämän osa-alueisiin.

Kaupunkikodissa voimakivet voivat olla juurruttavia muistutuksia luonnon voimasta, jota sinustakin löytyy - olethan pala luontoa itsekin. Oma kivi voi kulkea mukana taskussa, repussa tai laukussa ja muistuttaa vaikkapa läsnäolon merkityksestä arjen pyörteissä.

Voimakiviä on myös ihana käyttää omissa arjen tai juhlan rituaaleissa. Itse tykkään esimerkiksi “puhdistaa” oman tarotpakkani savukvartsilla. Sen jälkeen tunnen oloni rauhalliseksi ja valmistautuneeksi korttien nostamiseen.

Vaikka voimakiviin liitetään erilaisia voimia, lopulta tärkeintä on sinussa piilevä oma voimasi, jonka avulla voit tehdä valintoja elämässäsi. Kivet voivat toimia lempeänä kannustuksena tai muistutuksena matkallasi.

Eniten iloa voimakivistä onkin kenties juuri silloin, kun kivien ajattelee vahvistavan jo olemassa olevia omia ominaisuuksia tai muistuttavan siitä, että meillä on enemmän voimavaroja ja kykyjä kuin luulemmekaan.

Mikä näistä voimakivistä kutsuu juuri nyt sinua?

Ruusukvartsi

Rakkauden kivi, ruusukvartsi, voi muistuttaa siitä, että syvällä sydämessäsi haluat avautua rakkautta kohti tai että haluaisit löytää enemmän myötätuntoa itseäsi tai muita kohtaan. Kun katsot tai pitelet kiveä, voit tietoisesti rauhoittua juuri näiden teemojen ääreen. Ruusukvartsi voi auttaa myös anteeksiantamisessa ja sydänsuruista toipumisessa.

Kurkkaa rakkauden kivi täältä.

Savukvartsi

Savukvartsi tunnetaan puhdistavana kivenä, joka pyyhkii pois negatiivisuutta. Savukvartsi auttaa näkemään asiat kirkkaammin sellaisina kuin ne ovat, sekä huomaamaan asioiden hyvät puolet.

Savukvartsi on hyvä kivi tasapainottamaan levottomuutta, karkottamaan negatiivisuutta ja juurruttamaan takaisin tähän hetkeen. Jos olosi on tahmea, jumiutunut tai eksynyt, savukvartsi voi auttaa näkemään polkusi selkeämmin.

Kivi suojaa ei-toivotulta energialta ja vahvistaa sisäistä turvan tunnetta. Savukvartsi muistuttaa voimavaroistasi ja siitä, kuka pohjimmiltasi olet.

Kurkkaa savukvartsikivi täältä.

Vaalea kalsiitti

Kalsiitin uskotaan olevan energioita kohottava, virkistävä ja voimistava kivi. Se selkeyttää ajatuksia ja auttaa löytämään kadonneen inspiraation sisältäsi. Kalsiitti ruokkii luovuutta ja auttaa vapautumaan siitä, mikä pidättelee sinua jumissa.

Kalsiitti on kivesi, kun tarvitset piristystä, puhtia toimeen tarttumiseen tai haluat kirkastaa ajatuksiasi ja selkeyttää tunteitasi.

Kurkkaa kalsiittikivi täältä.

 

P.s. Muistathan, että siinä missä voimakivet voivat tuoda iloa elämään ja muistuttaa tärkeistä asioista, ne eivät korvaa lääketieteellisen hoidon tarvetta.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Aiheeseen liittyvää

1 / 4