Randomisti rakkaudesta

Heippa,

tässä Maaria Tommila, Randomisti rakkaudesta -perustaja. Anna kun kerron tarinani ja hieman lisää tietoa Randomisti rakkaudesta -verkkokaupasta.

Maaria Tommila, Randomisti rakkaudesta -perustaja

Olen Helsinkiin porilaiset juureni istuttanut taiteilija, kirjoittaja, tanssija, yrittäjä - you name it! En oikein osaa taipua yhteen boksiin, vaikka varmaan joskus pitäisi, jotta esittelyt ois ytimekkäämpiä...

Pari yliopistotutkintoa löytyy sekä työvuosia median ja viestinnän parista. Ehkä viestiminen kuvaisi parhaiten ammatti-identiteettiäni, eli siltojen rakentaminen ja ymmärryksen lisääminen.

Keväällä 2023 huomasin, että olin tehnyt pitkään töitä toisten brändien viestinnässä ja aloin pohtia, millainen olisi brändi, joka olisi täysin omani. Mistä sen tarina kertoisi?

Ensimmäisenä mieleeni tuli ihmisiä yhdistävä rakkaus ja heti perään luova ja rönsyilevä randomius. Siitä Randomisti rakkaudesta alkoi hiljalleen syntyä ja ensiaskeleensa se sai samaa nimeä kantavassa podcastissa, jota voi kuunnella Spotifysta.

Randomius

Randomius näkyy elämässäni siinä, että tykkään jättää asioille, ajatuksille ja elämälle tilaa virtailla. En halua enää puskea ja suorittaa, vaan hellittää ja sallia elämän ja asioiden löytää oman muotonsa.

Asiat eivät aina mene elämässä ihan niin kuin olisi toivonut tai suunnitellut, mutta ne voivat silti mennä hyvin ja viedä uusiin paikkoihin, joita ei olisi itse osannut edes kuvitella. Ajattelen, että kun sydämen suunta on selvillä, loput voin jättää elämälle.

Randomius liittyy myös tietynlaiseen määrittelemättömyyteen, elämän mysteerisyyteen, joka ei sovi yhteen laatikkoon. Minulle elämä on selittämätöntä, kiinnostavaa, luovaa, uudistuvaa ja mystistäkin.

Randomius on myös sitä, että moni asia on minulle sekä-että joko-tain sijaan. Henkisellä puolella tämä tarkoittaa sallivuutta. Kuuntelen sisäistä kompassiani ja sen mukaan sydämeeni mahtuu niin tiedettä, taidetta, yhteyttä Jumalaan kuin myös tarotkortteja, voimakiviä ja iloa ihan tavallisesta arjesta - sekä loputonta kiinnostusta erilaisia elämänkatsomuksia kohtaan.

Koen, että arjessani on aina läsnä elämän mystisyys. Samaan aikaan elämäni on tosi tavallista ja inspiroidun näennäisesti tylsistä arjen rutiineista, kuten kävelylenkeistä.

Randomisti rakkaudesta ei edusta yhtä tiettyä elämänkatsomusta, vaan sallii niiden rikkauden olemassaolon.

Rakkaus

...mistä tullaankin kätevästi rakkauteen. Olen kirjoittanut koko elämäni ja aina päädyn jossain muodossa kirjoittamaan rakkaudesta. Uskon, että ihmiset tarvitsevat toisiaan ja tämä maailma tarvitsee rakkautta. Eikä ainoastaan rakkautta vain itseämme kohtaan, niin tärkeää kuin se onkin, vaan myös huolenpitoa, empatiaa ja lempeyttä toisiamme kohtaan.

Uskon, että mikään ei voi täyttää ihmisen sydäntä yhtä ravitsevasti kuin yhteys toiseen ihmiseen. Rakkaus kasvaa, kun sen saa jakaa. Mutta ilman muuta rajojen ja kunnioituksen kanssa.

Rakastan monia ihmisiä ja asioita elämässä. Voimakivet maadoittavat oloani ja muistuttavat kodissani asioista, jotka ovat minulle tärkeitä, tai joita kohti haluan kulkea. Tykkään myös kantaa niitä mukana! Tarotkortit tarjoavat minulle pysähdystä arjessa ja rauhoittumista niiden teemojen ääreen, joita haluan kulloinkin kuulostella ja pohdiskella sydämessäni.

Käytän tarotkortteja aina toivosta käsin ja pyrin löytämään näkökulmia, jotka voisivat parantaa elämänlaatua tai auttaa elämässä eteenpäin. En kuitenkaan määrittele kenenkään puolesta sitä, miten tarotkortteja tulisi käyttää juuri omalla kohdalla. Tykkään käyttää myös muita lempeyttä ja ymmärrystä lisääviä hyvinvointikortteja ja oraakkelikortteja.

Minut tuntevat tietävät, että rakastan korvakoruja! En tiedä, mikä niissä on, mutta rakastan niitä. Ne ovat mielestäni paras tapa stailata itsensä nopeasti ja ne näkyvät aina ensimmäisenä kasvoillasi. Pidän korvakorujen keveydestä ja siitä, miten ne heilahtevat liikkeitteni jatkona. Siksi korvakorut olivat must have verkkokauppaani.

Rakastan sanoja, kirjoittamista ja kirjoja. Kuka tietää, mitä kaikkea tulevaisuudessa täältä pienestä kaupastani löytyykään...

Huomioitavaa

Haluan tarjota Randomisti rakkaudesta -verkkokaupassani iloa, toivoa ja piristystä jokaiselle riippumatta hänen taustastaan tai elämänkatsomuksestaan. Tuotteita voi käyttää parhaaksi näkemällään tavalla, en ole määritellyt niiden käyttötarkoitusta. Tarotkortteja suosittelen ensisijaisesti täysi-ikäisille, koska heille on kertynyt jo jonkin verran elämänkokemusta ja edellytyksiä itsetutkiskeluun.

Huomaathan, että en anna verkkokaupassani mitään terveydellisiä ohjeita, eikä tuotteitani ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa. Tuotteiden käytöstä vastaat sinä itse.

Verkkokauppani tuotteet sopivat esimerkiksi itsetuntemuksen välineiksi, oman tyylin kruunaajiksi, mukana kannettaviksi, lahjaksi, kodin sisustukseen, yhteiseen ajanviettoon jne. Annan vinkkejä ja näkökulmia tuotteiden käyttöön blogissani.

Toivon, että löydät juuri sinulle sopivan tavan löytää tuotteistani ripauksen elämän lumoa, leikkisyyttä ja iloa!

Seuraa somessa

Randomisti rakkaudesta on somessa! Täältä näet, mitä kulisseissa tapahtuu, löydät viimeisimmät kuulumiset ja parhaat vinkkini:

Seuraa Instagramissa tästä.

Seuraa TikTokista tästä.

Seuraa Facebookista tästä.