Ruusukvartsi on rakkauden kivi

Ruusukvartsi on rakkauden kivi

Ruusukvartsi on kulkenut elämässäni mukana tärkeänä kivenä jo monta vuotta. Ajattelen, ettei yksikään kivi tai muu esine tai asia voi itsessään saada meissä aikaan muutosta, mutta se voi olla tärkeänä muistutuksena siitä, mitä kohti haluamme kulkea.

Kun olen toivonut muutosta elämääni, ensin olen tehnyt sisäisen päätöksen kulkea muutosta kohti. Olen halunnut avata sydäntäni itselle ja muille enemmän (vaikka se tekisi joskus kipeääkin). Antaa anteeksi itselleni ja muille. Sekä päättäväisesti kulkea kohti sisintäni ja kohti muita ihmisiä.

Ensin tapahtui siis oma sisäinen päätös ja sitoutuminen muutokseen. Vasta sen jälkeen hankin ruusukvartsikiven muistuttamaan tuosta päätöksestä ja kulkemaan rinnalla.

Ruusukvartsi tunnetaan rakkautta vahvistavana kivenä. Jos takana on sydänsuruja, rakkauden pelkoa tai vaikeuksia katsoa maailmaa myötätuntoisemmin, ruusukvartsi voi olla oivallinen kanssakulkija avaamassa sydäntä.

Rakkaus on yksi ihanimpia, mutta joskus myös vaikeimpia asioita elämässä. Joskus tekisi mieli väistellä rakkautta kaikin voimin, jotta se ei kaikessa epävarmuudessaan satuttaisi. Ruusukvartsikivi on antanut minulle voimaa kulkea rakkautta kohti pelosta huolimatta. Se on muistuttanut minua siitä, että kaikesta huolimatta rakkautta kohti kannattaa uskaltaa kulkea.

Olen pitänyt ruusukvartsia mukanani monissa tärkeissä hetkissä. Toisinaan se on ollut jemmassa repussa ja toisinaan näkyvästi mukana esillä. Kotona olen vaihdellut sen paikkaa olohuoneesta makuuhuoneeseen riippuen siitä, missä haluan rakkautta vahvistavan muistutuksen olevan eniten läsnä.

Pidän ruusukvartsia kaikkinensa hyvin lempeänä ja helposti lähestyttävänä kivenä. Se sopii mielestäni hyvin esimerkiksi ensikiveksi, jos kivien maailma kiehtoo, mutta kokemusta kivistä ei vielä ole paljoa.

Randomisti rakkaudesta -verkkokauppaan olen valinnut suomalaisia ruusukvartsikiviä, jotka on rauhanomaisesti Suomen luonnosta hankittu. Jokainen kivi on uniikki ja käsityönä lahtelaisessa kivityöpajassa rumpuhiottu. Suomalaisen ruusukvartsin väri on suloinen hempeä vaaleanpunainen.

Valitsen verkkokaupastani kiven sinulle intuitiivisesti ja postitan kivet Postin kautta seurantakoodilla. Lisää kivien tarinasta voit kuunnella tästä podcast -jaksosta. Minusta ja verkkokaupastani taas voit lukea lisää täältä. Ruusukvartsin voit tilata omaksi tai lahjaksi tästä. Postitan jokaisen kiven henkilökohtaisesti.

Suomalainen ruusukvartsi rakkauden voimakivi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.

Aiheeseen liittyvää

1 / 4